Θεραπεία του Ψυχικού Τραύματος

ptsd

 

Η Θεραπεία του Ψυχικού Τραύματος και της Μετατραυματικής Διαταραχής Άγχους PTSD.

 

Η Θεραπεία του Ψυχικού Τραύματος και της Μετατραυματικής Διαταραχής Άγχους PTSD.

Το τραύμα επηρεάζει κάθε διάσταση της ζωής. Ο άνθρωπος περνώντας μέσα από τα δύσκολα γεγονότα της ζωής, βιώνει συχνά μια βαθιά αίσθηση αποδυνάμωσης και εσωτερικής αποσύνδεσης. Συχνά οι συμβατικές προσεγγίσεις στη θεραπεία των ψυχικών τραυμάτων αποτυγχάνουν να θεραπεύσουν βαθύτερα και ουσιαστικά. Αυτό οφείλετε στο ότι προσπαθούν μέσω του “λόγου – γλώσσας” που μόνο το αριστερό ημισφαίριο κατανοεί να προκαλέσουν θεραπευτική αλλαγή. Οι τραυματικές όμως εμπειρίες καταγράφονται στο δεξί ημισφαίριο (ιππόκαμπος) και στο σώμα μας. Τα συναισθήματα και τα βιώματά μας γίνονται κατανοητά και θεραπεύονται μόνο με σύμβολα. (ζωγραφική κατασκευές κίνηση μουσική …).

ptsd_4 ptsd_3 ptsd_1 ptsd_2

Πληροφορίες για τις θεραπείες στείλτε email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Από τις εκδόσεις μας

Εξαρτήσεις & Δυνατές Επιθυμίες

Αξίζω

Διαταραχές Φαγητού

Γονείς, Έφηβοι & Όρια

Εγχειρίδιο για γονείς

Εγγραφή στο Newsletter*

Βρείτε μας στο

Νέο Site !

Επισκεφτείτε το NΕΟ site της  ΠΡΩΤΗΣ Ελληνικής Εταιρείας Αυτοεκτίμησης και Συμβουλευτικής
www.europe-esteem.gr

Σπίθες

  • "Αισθάνομαι ευτυχής που μπορεί κανείς σε πολύ λίγο χρόνο, κάτι που δεν το φανταζόμουν, να διώξει από πάνω του συναισθήματα αρνητικά μια ζωής. Συναισθήματα kokkiniγια τα οποία υπέφερα πολύ. ΑΘΗΝΑ "
  • "Χωρίς αυτοεκτίμηση δεν πας πουθενά στη ζωή. Χωρίς σεβασμό στον εαυτό σου δεν μπορείς να σταθείς στον κόσμο… Σας ευχαριστώ που βρεθήκατε ως φάρος να μου δείξετε την πορεία που πρέπει να ακολουθήσει το καράβι του εαυτού μου στη θάλασσα της ζωής… ΛΑΡΙΣΑ"
  • "Είναι ένα πολύ ωραίο σεμινάριο, διαφωτιστικό, βοηθητικό για προσωπική και επαγγελματική βοήθεια. Να είστε γερή και δυνατή, να δίνετε τις γνώσεις σας να τις μοιράζεστε μ’όλους εμάς που θέλουμε να kitriniβοηθηθούμε και να βοηθήσουμε. "